20 oktober 2012

Aloha!

Oktober er godt paa vej til at blive aarets travleste rejse-maaned for vores lille familie. Efter turen til Las Vegas og Poconos Mountains har vi slaaet kursen syd over til den forunderlige Hawaii oegruppe. Skrevet paa flyet under hjemrejsen, dette og de foelgende indlaeg bliver en lang billedkavalkade fra de 2 uger vi har brugt paa Kailua-Kona. Dette indlaeg kommer nok til at baere praeg af de 11 timer flyveturen tager til NYC, og selvom Benjamin er et fremragende rejse-barn er man godt traet i hovedet paa nuvaerende tidspunkt. Paa forhaand undskyld for tastefejl, vi saetter stavekontrollen paa imorgen.















Kailua Kona eller Kona som det forkortes til i generelle termer er den stoerste af de 7 Polynesiske oer, der udgoer Hawaii. Oen er primaert kendt for sin vulkanske oprindelse og den Ironman, der hvert aar afholdes her som verdensmesterskaberne i triathlon. Landskabet paa den sydlige side af oen bestaar naesten udelukkende af vulkansk sten, saa det er et naermest maanelignende landskab, der moeder een ud af lufthavnen.














Det var da ogsaa triathlon, der bragte os til oen, jeg skulle arbejde i dagene op til og under selve staevnet, og da vi nu havde chancen for at opleve Hawaii og traengte til sommerferie rejste Anja og Benjamin med tidligt soendag d. 7. Efter vi havde tilbragt en meget lang dag i flyet kunne vi glaede os over synet af Queen-K motorvejen, der udgoer cykelruten for triathleterne.














Vi boede i ferie-lejlighed kun en mil fra Kona by, og den foerste uge af vores ophold var meget naturligt praeget af mit arbejde under selve staevnet. Vi havde en stor pavilion vi skulle pakke ud og saette op mens Anja og Benjamin hyggede sig ved stranden med nogle andre triathlon-wifes.














Det tog fire mand (m/k)en hel dag at pakke ud og saette op. Vejret som du kan se var varmt, 25-28 grader og sol, ofte med en dejligt koelende brise fra havet.














Tirsdag morgen aabnede vi med besoeg af Chrissie Wellington, der trak en del folk til for at faa en autograf og et billede med giraffen (no offence Chrissie).














Arbejdet til et staevne er anderledes end til messer idet man taler med forbrugere frem for forhandlere og branchefolk. Vi havde en masse komme ofrbi og se produckter og demonstrationer, saa man bruger en hel dag paa at tale med folk. Under den uge staevnet foregaar deltager 2000 athleter, 2000-3000 familiemedlemmer og yderligere 1000 branchefolk, saa der er triathlon i lange baner dagen lang.
Efter en lang dag kom Anja og Benjamin paa besoeg som vi lukkede pavolionen klokken 17 og saa kunne vi ellers gaa ud og spise aftensmad i solnedgangen.














Her er det et billede fra en af de mange tri-fester, der foregaar under ugen. Hostet af Musclemilk og Cytomax som man kan se.



Ingen kommentarer: