17 juli 2010

Ugens Rapport

Der er ikke sket det store denne uge her i Norwalk. Ud over Anjas kvalitetstid med naboen og daglige opgaver i form af hus, have og lidt papirarbejde har det været en rolig uge.
Regnen dominerede de første tre dage og selvom jeg var ved at være vant til at cykle i det faldt der dog så meget tirsdag eftermiddag at min normale 60 minutters tur voksede til godt halvanden time. Det stod ned i så kraftige mængder at man ikke kunne se længere frem end et par meter og der var en decideret flod i begge vejsider.
Onsdag var regnen mindre fremtræden, men dog nok til at Juan reddede sig en punktering på vej til arbjede, blot 5 km før kontoret.

Regnen er dog godt for noget, især planter og dyr har nok tørstet efter det våde element de sidste par uger. Denne hjort syntes godt om de brune pytter og vores græsplæne har også fået en snert af grønt tilbage efter ugens regn.

Idag Lørdag har vi startet weekenden med en omgang motion. Solen er kommet tilbage og jeg har en Ironman nært forestående, så jeg fik testet benene med 30 kilometer løb i varmen. Det er ikke let og formentligt slet ikke efter en lang cykeltur, men det lykkedes da alligevel at komme hjem efter 3 timer uden invaliderende træk.

Anja tog på kombinationsudflugt med 30 km på cyklen og efterfølgende 5 på løbeskoene sammen med mig. I morgen er der sprint-triathlon lige uden for vores dør ved stranden i Norwalk, men da det ikke er fornuftigt at race på så kort distance en måned før en Ironman bliver vores deltagelse kun som tilskuere.

Ingen kommentarer: