05 juli 2010

Blue Monday

Selvom teksten er fra 1982 og skrevet af New Order passer det helt perfekt på en mandags-fridag ved Rhode Island. Køreturen derop er på cirka 2 timer, men tager let 3 hjemad igen i myldretiden. Heldigvis er turen dog det værd, Watch Hill Beach er en "rigtig" strand med åbent vand, perlende sand og bugtende klitter - næsten som i Danmark.

Vores egen Calf Pasture Beach blegner slemt i sammenligning med dagens oplevelse, men 2 timer i volvoen kræver også et vist afkast for at retfærdiggøre de 30 dollars udgift til benzin. En del af det afkast er det klassiske couple-shot, nu med rød næse og lyse lokker:

The infamous couple-shot

After several hours by the beach we took a strawl around the harbour area. Everything was just as we remembered from Danish coastal cities in the summer time. Warm, friendly, plenty of tourists, shops and a delicate sense of fish.

En gåtur rundt på havnen var næsten som at gå i Skagen, Løkken, Gilleleje - eller en hvilken som helst anden Dansk havneby om sommeren med masser af turister, åbne butikker og en duft a saltvand.

Sejlere var der også en del af selvom der næsten ingen vind var. Den lokale sejlklub havde joller ude og træne fra en meget speciel bro, der - sikkert som tyveri foranstaltning - lå uden forbindelse til land, som en lille ø midt i havnen hvor sejlerne blev fragtet ud med trænerbåd.
Efter sådan en dag bliver det hårdt at skulle på arbejde i morgen. Heldigvis er der kun 4 dage til vi kan tage afsted igen...

Ingen kommentarer: