26 juli 2010

Intet nyt under solen

Vi har oplevet endnu et sort hul i internetforbindelsen de sidste 6 dage. Det er ikke fordi vi misvedligeholder vores kontrakt eller kablet er blevet gravet op - vi er koblet på nogen ukendte naboers "frie" internet, hvilket forekommer periodisk ustabilt. Men hvad man ikke betaler for har man næsten heller ikke ondt af.

Som overskriften antyder er vejret stadig sol for fuld udblæsning. Ikke en dag går forbi uden termometret når 30 grader, hvilket kombineret med høj luftfugtighed giver en til tider trykkende varme. Vi starter indlægget her i New York, hvor vi mandag mødtes med Anjas familie, der har touret USA i en campingvogn de sidste tre uger.
Jeg fik ikke taget andre billeder end dette fra en tøjbutik, men Anja tog en del flere, der kommer på bloggen hurtigst muligt. Jeg synes det er super cool at tage på 3 ugers roadtrip med voksne børn - det er en sweet historie at fortælle kammeraterne derhjemme.

Sidste uge fyldte fruen også 29 - igen... Da jeg ikke ved hvor vores ting står i vores lejlighed havde jeg ikke fundet flag, ej heler købt lagkage på dagen. Dog havde jeg købt roser og inviteret på sushi, så lidt fødselsdagsfest blev det til. Gaven fik jeg også handlet i farten men hvad der er i pakken må du vente til engang i august med at finde ud af.

Efter en hård uge havde vi to gode dage i weekenden - én på stranden og én med lettere skyet vejr og byer. På stranden var der et kajak arrangement, hvor deltagerne padlede fra Long Island til Norwalk, en tur der vel er på mindst 30 km. Som mange lignende arrangementer er det til støtte af et velgørende formål, dette år var det vist kræftramte børn og familier.

Stranden og det tilstødende sportsareal bliver brugt flittigt i weekenden af beboere og arrangementer som ud over kajak tæller gocart race, triathlon, motionsløb og softballl turneringer.

Søndag tog vi en tur i Norwalk akvarium, der i Europæisk målestok er et lille, undseeligt eksemplar med lidt fisk, et par hajer og en 7-8 sæler at byde på. Hyggeligt sted, men nok ikke et besøg vi gentager før vi har børn med eller anden særlig grund til at kigge forbi.

En ny uge er allerede gået i gang her i Connecticut som alle andre steder. Anja er kommet i kontakt med personalet på Wilton YMCA og skal give hendes første time imorgen formiddag. Lederen af centeret er meget begejstret for at få os begge i stald som fitnessinstruktører. Så begejstret at Anjas manglende arbejdstilladelse ikke er noget problem i første ombæring. Hvordan vi fikser det hen ad vejen må tiden vise, men nu tager Anja derop i morgen og sparker US r**, så tager vi den derfra...

Ingen kommentarer: