12 juli 2010

Hudson River Valley

Her er et eksempel på opskriften til et godt indlæg. Først skal man have en oplevelse eller begivenhed, der er interessant at dele med den digitale omverden. Eksempelvis en 180 km lang cykeltur gennem dalen ved Hudson floden, som den Morten og tre kolleger kørte ud på lørdag morgen.
Træning til Ironman er ikke kun på cyklen, i vandet og i løbeskoene, det handler i høj grad også om planlægning og disposition. En af de ting, der skal være på plads er ernæring under løbet, så Morten havde på forhånd taget den beholdning af energi-produkter med, som han regner med at benytte sig af under Challenge Copenhagen.

Der mangler bare den banan jeg puttede i hans rygsæk idet han smuttede ud af døren.
Da de kørte afsted var det lettere skyet og lunt, men fordi Morten var vanligt forsinket og havde Cabernet i blodet fra fredag aften fik han ikke vores kamera med... Så i stedet for et rigtigt billede fra turen er der her et fra internettet: Click

Turen var tilrettelagt over GPS computer til 100 mil, 160 km total. Da det er begrænset hvor meget af området omkring os, der er fladt betød det omtrentligt 2000 højdemeter. Perfekt træning for Ironman aspirant og to kolleger, der om 14 dage skal til Frankrig og køre L'Etape de Tour. Havde Morten husket sit kamera havde der her været et billede af gruppen før afgang:

Click

Efter de første 40 kilometer kørte gruppen ind i et af den slags uvejr, der ofte kommer efter en uge med 30 graders varme og fugtugt vejr. Sluserne over de fire hjelmbeklædte hoveder åbnede sig og øste vand ud i lind strøm over de næste 4 timer. Slet ikke nødvendigt, da de var gennemblødte efter bare 30 sekunder.

Click

Heldigvis var temperaturen stadig i slutningen af 20-erne, så regnen var næsten behagelig, selvom det gjorde vejene glatte og satte gennemsnitsfarten ned, når solbrillerne var næsten umulige at se ud af.

Click

Efter 6 timer og 9 minutter var gruppen tilbage ved kontoret, hvor Morten og Sam trak i løbeskoene og luntede et par omgange i industrikvarteret for at se hvor tunge løbeben føles efter så lang en cykeltur. Ikke nogen fornøjelse, og heller ingen tryg fornemmelse med udsigt til en marathon. Heldigvis er cykelruten til Challenge Copenhagen fladere og forhåbentlig også mindre våd, så med den rette (langsomme) tilgang er benene forhåbentligt friskere end lørdag.

Click

Sidste stop brusekabinen til et langt, varmt bad og recovery måltid. Det havde vi nok ikke taget billede af alligevel, men vi slutter alligevel med et -

Click.

Næste gang kommer kameraet med så det bliver lidt mere spændende at se på...

Ingen kommentarer: