01 august 2009

Costa del Basel

Det føles næsten som ferie, når man sover længe, står op til 25 grader og solskin, morgenmad på terrassen og så ellers en tur til stranden. Strand er måske så meget sagt, det er småt med sand og åbent hav i Basel midtby, men heldigvis er der et par udendørs badeanlæg med bassiner til både børn og voksne, dem der vil svømme intensivt og andre, der bare vil køles lidt af.
Efter morgenmaden tog vi badetøjet på og fandt cyklerne frem så vi kunne trille af sted mod den anden ende af byen hvor vores foretrukne "have-bad" ligger som en del af et stort sportscentrum.

Bassinet til træning er 50 meter langt og med 8 baner, en afdeling under tårne og vipper og en anden sektion for de, der vil dyrke aqua-robics. Et andet bassin er noget lavere og med 5 baner til legende børn og andre, der ikke behøver højt aktivitetsniveau. Derudover er der en hel afdeling med rutschebaner. Omkring bassinerne er der græsplæner, omklædningsrum, restaurant, kiosk og private kabiner man kan leje, så man kan opbevare liggestole og andet man kan få brug for på en sommerdag.

Vi brugte en lille time på træning og lå så ellers skiftevis på ryggen eller maven alt efter hvordan solen stod på himmelen. 1. August er nationaldag, så alting har været lukket i dag, ingen mulighed for shopping og ingen lyst til yderligere træning end de 2000 meter vi fik svømmet os igennem.

Ja skat, du er blevet brun...

I morgen lover vejrudsigten regn og byer ud på eftermiddagen, så det bliver vist ikke til helt samme ferie-stemning. Godt der kun er 5 dage til vi holder rigtigt sommerferie.

Ingen kommentarer: