20 juni 2009

Working 9 to 5 ...

Eller nærmere 9 til 9 denne uge for Mortens vedkommende. Salgsmøder med præsentation af 2010-produkter og Eurobike er lige om døren, og så er der en masse, der skal færdiggøres og organiseres. Arbejdsugen i Schweiz er normeret til 42 timer, men denne uge har det været tættere på 52. Når vi så skal træne lidt oveni, så bliver bloggen ladt lidt i stikken. Jeg er ikke så god til at prioritere vores digitale dagbog når klokken nærmer sig 22 om aftenen og jeg ved vækkeuret ringer klokken 06. Computeren er tændt næsten hver dag, men mest for at Skype med familien, tjekke mail eller opdatere træningsdagbogen.

Igår eftermiddag fik vi endeligt lidt luft ved Rhinens bred efter en lang uge. Morten fik afløb for frustrationerne med en løbetur i skoven og så mødtes vi ellers med kolleger og venner til en øl (og sodavand for vores vedkommende).

Næste uge ser forhåbentligt mere rolig ud, selvom jeg har på fornemmelsen at Morten kommer sent hjem mindst et par dage. Så må vi bare sørge for at få det bedste ud af weekenden så længe den varer.

Ingen kommentarer: