22 juni 2009

VCA Klubmesterskab

Velo Club Allschwil som vi begge er medlemmer af afholder klubmesterskab hen over året fordelt på seks forskellige afdelinger.
Anja er ikke så interesseret i at køre race, så søndag kørte jeg ud til tredje afdeling alene. Løbet var en par-enkeltstart på 40 km på en flad strækning nord for Basel. Indtil søndag var det gået lidt op og ned, første afdeling blev jeg nr. 2 og anden afdeling nummer 6. På en almindelig dag med friske ben er jeg realistisk den næstbedste i klubben, men der er et stykke op til Daniel, sidste års mester både i klubben og i hele Basel-området. Godt nok har han rundet 40, men han kan mere end at træde en bule i en blød hat, så allerede der er jeg distanceret.

Klubmesterskabet er en række små løb kørt i god ånd og med et træk på skulderen. I går blev Daniel, jeg selv og en tredje sorteret fra som "de hurtige" og så skulle resten af forsamlingen pares ved lodtrækning. Det gav en lidt skæv fordeling, men da jeg alligevel ikke kan deltage i alle afdelinger og således er afskrevet i det samlede resultat, så gjorde det ikke så meget.

Min team-mate Erik og jeg tilbagelagde de 40 km på lige over 59 minutter, inklusiv en lille omvej da vi tog et forkert højresving i en rundkørsel. Det lille sidespring kostede os godt nok 2. pladsen, men realistisk set havde vi alligevel ikke vundet, vi var desværre ikke homogene nok til at kunne udfordre det vindende par, der sluttede 40 sekunder foran os.

Ingen kommentarer: