07 juni 2009

Lidt af ingenting ...

Der har vaeret tavst her paa vores digitale dagbog den seneste tid. Det er ikke i mangel af beskaeftigelse - tvaert imod, men manglende internetforbindelse og travlhed i hverdagen har taget luften af ballonnen denne uge.
Vi har stadig ikke faaet vores nye modem, men blogge kan man heldigvis fra altanen, naar bygningen overfor ikke har beskyttet deres traedloese netvaerk. Desvaerre er den eneste maskine der kan tilgaa netvaerket Mortens arbejds-Dell, saa ingen danske bogstaver i denne ombaering, apropos.













Hvad har vi saa lavet denne uge? Tjaa Morten har vaeret i Holland i nogle af dagene og jeg har tilbragt tid herhjemme alene med arbejde og traening. Om en uge staar menuen paa olympisk triathlon, saa selvom motivationen ikke rigtigt er til traening for tiden, skal der alligevel nogle kilometer under cyklen og loebeskoene.
Weekenden har vi heldigvis tilbragt sammen, igaar deltog Morten i en afdeling af cykelklubbens klubmesterskab og idag har vi cyklet 70 km sammen. Vejret er meget omskifteligt, fra vand til varme paa faa minutter.













Jeg afventer stadig resultatet af min fitnessinstruktoer-eksamen, der er nu gaaet to uger og vi venter i spaending, forhaabentligt klarer jeg cuttet paa 75% rigtige besvarelser for at blive certificeret instruktoer.













Det er ikke nogen let eksamen, isaer ikke naar det foregaar paa tysk med Schweizisk dialekt, men vi krydser hvad vi har for at der kommer et positivt resultat den kommende uge.













Ligeledes skal vi ogsaa paa posthuset efter modem imorgen, saa burde der vaere hul igennem til bloggen for resten af ugen.

Ingen kommentarer: