30 marts 2008

Nye rutiner (anja)

Det har været en fornøjelig uge, jeg er startet på job, og har fået ca 160 nye kolleger. Det lyder lidt voldsomt, men ikke alle er på job på samme tid, og størstedelen er bag kulisserne i grovkøkkenet, køkkenet, opvasken osv. Der er mange nye navne, mange nye rutiner, nye indput, ting der skal gøres og sørges for. Kunder der bestiller, mad og drikke, der serveres.
Tirsdag var min første dag, jeg hoppede på toget kl. 07.26 sammen med min cykel. Efter 12 minutters kørsel, ankom toget til Eimeldingen, en lille by med et trinbræt. Herfra er der kun 2,5 km til Fünfschilling. Vejret var bidende koldt, nærmest vinteragtigt og der var sne på markerne, så der skulle trædes i pedalerne for at holde varmen.
Fünfschilling er et meget populært sted, og så tidligt som kl 08.15 begynder der så småt at komme kunder, til den berømte ’’Frühstück’’. Morgenmaden bliver hurtigt til brunch, dernæst frokost, sen frokost og så kaffe og kage. En, to, tre og dagen er gået.
Fyraften har den forgangne uge været klokken 16-16.30 og vejret har været fint, så turen hjem til Basel har været på den tohjulede. En hyggelig tur, særligt når man på toppen af kirken ser storke parret gøre reden klar til foråret. Og hvor er det fedt at være ’’træt’’ når man kommer hjem.

Ingen kommentarer: