31 december 2007

Julefit - Status (morten)

Saa er juledagene gaaet, og mens befolkningen i Danmark sidder og lytter til dronningens nytaarstale, kan jeg passende bruge tiden til en lille update paa mit fitness-projekt. Stegen er i ovnen og Anja og jeg skal vaere hos vores gaester i Basel om godt en time. Plenty of time til at blogge...

Som listen nedenfor angiver blev ambitionerne ikke foert helt ud i livet. Efter en god start med 5 dages mountainbiking i streg fik jeg ikke styrketraenet helt som jeg havde haabet. Tusind tak til Anette for at reservere os plads paa hendes BodyPump hold, vi naaede det desvaerre ikke. Vi haaber, haaber paa naeste gang. At bytte gaver i Salling tager noget laengere end beregnet.
Hermed de haarde facts:

d. 23 - MTB 2 timers middel intensitet OK
d. 24 - MTB 1,5 time middel til hoej intensitet OK
d. 25 - MTB 1 time lav intensitet OK
d. 26 - MTB 1 time hoej intensitet OK
d. 27 - MTB 2 timer middel til hoej intensitet OK
d. 28 - FITNESS 2 timers middel intensitet NEGATIV - kun 1 time
d. 29 - SPINNING 1 time hoej intensitet OK
d. 30 - FITNESS 1 time middel intensitet NEGATIV
d. 31 - HVILE OK2. juledag, d. 26. december deltog jeg i Holbaek Cykel Rings traditionsrige juleloeb. Min bror knuste alle konkurrenter og sluttede 1 minut foran min kammerat Mikkel (team Giant/Holbaek Cykel Center). Lidt laengere nede i raekken som nummer 7 trillede jeg ind, 1 minut efter Michael Rasmussen (ex Rabobank). Billedet er lige foer start. Det er mig yderst til hoejre med graa top og roed hjelm. Beviset paa at jeg faktisk var ude paa sporet den dag, selvom jeg maatte se mig distanceret. Better luck next time.

Godt nytaar til alle! Vi bringer aars-kavalkade imorgen.

2 kommentarer:

Kanonkuglen sagde ...

Hej Morten... super at du havde mulighed for at deltage i løb mens du var i DK:-)!
Mener du seriøst at MR var tilstede?

Anja og Morten sagde ...

Hej Lars
Godt nytaar! Og mange tak for bog og chokolade, det var alt for meget!
Michael var til start, selvom han gemmer sig lidt paa billedet. Man kan kun se hans hoejre arm :-)
Der er nu ikke noget odioest i at han deltager, han har i mange aar koert for Holbaek Cykel Ring, blandt andet da han vandt VM i 1999. Han har ogsaa familie i Toelloese, som ligger taet paa Holbaek. Han var vist paa familiebesoeg og benyttede lejligheden til lidt race :-)