25 december 2007

Julefit (morten)

Jeg har sat mig for at goere den forslidte taerskel om vaegtforoegelse i julen til skamme. Ikke fordi jeg har et problem med julemaden, tvaert imod. I aar har jeg taenkt mig at bruge julen til ekstra traening. Ikke for at tabe mig, men for at komme ud af julen i god form.Vi har taget cykler med til Danmark til formaalet; en til min kammerat Peter og en til jeg selv. Og det har allerede givet afkast, indtil nu er det blevet til:

d. 23 - MTB 2 timers middel intensitet
d. 24 - MTB 1,5 time middel til hoej intensitet
d. 25 - MTB 1 time lav intensitet
d. 26 - MTB 1 time hoej intensitet (planlagt)
d. 27 - MTB 2 timer middel til hoej intensitet (planlagt)
d. 28 - FITNESS 2 timers middel intensitet (planlagt)
d. 29 - SPINNING 1 time hoej intensitet (planlagt)
d. 30 - FITNESS 1 time middel intensitet (planlagt)
d. 31 - HVILE

Vi maa se om alle de planlagte aktiviteter kan foeres ud i livet, men indtil nu gaar det godt. Haaber listen kan vaere til inspiration!

1 kommentar:

Kanonkuglen sagde ...

Hej Morten og Anja... godt nytår fra København:-)!
Hvordan gik din planlagte jule-trænning i øvrigt Morten:-)?

Pas nu på med raketerne...