02 juli 2014

Camping ...

I USA faar boernene fri fra skole i slutningen af maj eller starten af juni. Det betyder naesten tre maaneder med sommerferie inden skolerne starter op igen foerste september. I sommerferien tager mange paa camp - en slags sommerlejr med aktiviteter indenfor sport, outdoor eller natur.














Som en del af skoleaarets afslutning har Benjamin ogsaa haft sidste dag hos Lucille og istedet er Helena startet i Benjamins gamle plads Mandag og Onsdag. Lucille har en lang venteliste, men vi kommer godt ud af det med hende, saa hun var soed at tilbyde et simpelt soeskende-bytte.
Med undertegnede i Utah en uge besluttede vi at melde Benjamin til camp paa Earthplace - en naturskole i Westport faa kilometer fra hvor vi bor.














Ugens tema var "Ocean" og afsluttet med Hawaii Fredag, hvilket vist passede drengen ganske fint. Campen varer desvaerre kun fra 9:00 morgen til 12:00 middag, saa det er lidt meget henten og bringen for nogle faa timer for ikke at tale om de naesten 500 danske kroner det koster om dagen at have et barn tilmeldt.














Benjamin tager tydeligt laerdom med sig hjem og det virker til at vaere nogle meget stimulerende omgivelser, saa hvis ellers han har lyst kommer han afsted igen senere paa sommerferien. En eftermiddag alene i mors selskab er heller ikke det vaerste man kan faa naar soester er i dagpleje og daddy er paa kontoret.







Ingen kommentarer: