25 juli 2014

Juliiiiiii

Vi kan hoere i radioens P3 at vejret i Danmark svinger mellem godt og fremragende. Det er en ting, man nemt tager for givet, naar man rejser fra det lille kongerige at vejret altid er sommerligt fra Maj til September.

Blaa himmel, vand og is.















Saadan er det ikke paa de danske's oer, men saa er der saa meget mere god grund til at nyde det, naar sommeren endeligt kommer.















Juli er ved at vaere til ende og vi har samlet en masse skoenne fotos op i farten, saa vi taenkte at bringe dem her mens der stadig er lidt tid tilbage af sommermaaneden.















August plejer at vaere meget varm og fugtig paa vores GPS koordinater, men i oejeblikket er vejret perfekt - 25 til 30 grader, en smule vind og masser af sol. Lav fugtighed og behageligt koeligt om morgenen.

Der er ikke mange klatrestativer, der kan holde Benjamin nede.















Boernene tilbringer meget tid ude naturligvis, Benjamin har vaeret paa camp denne uge i Tumble Jungle, der er en kombination af oppustelige legeland og en gymnastiksal med skumgrav, svaevebane, balancegang og klassiske gymnastiske toturredskaber.

Mors hat.















Helena er hos Lucille to eller tre dage om ugen og naar boerne kommer hjem til Anja bruger de tiden udenfor paa legepladserne i omraadet eller bare i vores intermistiske baggaards-have.















Sidste uge tog Benjamin og Anja med naboen ud og fiske. De fangede kun krabber, men det havde vist vaeret lige, hvad Benjamin havde haabet paa.















Der er selvfoelgeligt ogsaa tid indenfor i huset, isaer efter en lang dags aktiviteter. Begge boern er helt udkoerte, naar deres Daddy kommer hjem 17:30, saa det bliver ikke til meget mere end en times samvaerd, foer det er godnat og sov godt.

Det kan godt vaere man er traet og sengen staar klar,
men lego-toget skal stadig vaere helt perfekt til natten.
















Helena vaegner stadig om natten og det varer ikke laenge, foer hun kommer paa kontant afvaenning. Naar hun skal sove om aftenen er det tit med graad og utilfredshed hun falder i soevn, det er bare saa tydeligt at der er tale om opmaerksomhed og ikke noget mere alvorligt, hun bekymrer sig om.

Helena bruger stadig sut paa udvalgte tidspunkter,
saerligt naar mor ikke er tilgaengelig.
















Der var masser af fart paa sidste weekend, saa vi ser om ikke vi kan tage en rolig og afslappet een af slagsen imorgen loerdag. Det bliver sikkert en tur til poolen eller ned til stranden naar Daddy kommer hjem fra morgen-cykeltur.

Ingen kommentarer: