10 juli 2014

Little man Pee

Det har laenge vaeret paa foraeldrenes oenskeseddel kun at have eet blebarn i huset. Vi har med skraek overvaeret hvordan vores venner og bekendte har forsoegt at potte-traene deres poder, blandt andet ved igennem en hel weekend at rende rundt efter boernene med en pooper-scooper og et bundt vaadservietter.

Efter at have set foraeldre fortvivlede begraede tabet af potteplanter og dyre sofapuder besluttede vi blot at vente indtil Benjamin (forhaabentligt) en dag ville traede ud af bleernes skygge. Vi opmundrede ham med at tale om hvordan store boern i skolen efter sommerferien ikke bruger ble, og vi laante ogsaa en plastik-potte med lyd og lys, der ville goere Jean-Michel Jarre misundelig.














Lige lidt hjalp det, saa vi lod det ligge. Vi har laert at Benjamin goer tingene i sit eget tempo og at forcere ham kun traekker processen ud. Han hoerer os foerste gang og tager den tid han har brug for til at beabejde tingene. Han ved jo udemaerket godt hvordan vi andre loeser problemet uden ble og en eftermiddag da han skulle i bad tog han skridtet og tissede i toilettet. Staaene op naturligvis, saa vi tog lige en omgang med gulvskrubben derefter.

Siden den dag for godt en maaned siden har han flittigt brugt toilettet til baade nummer et og to. Han beder os andre paent forlade badevaerelset og saa klarer han ellers alting selv, inklusiv haandvask. Han har sprunget potte-stadiet over fuldstaendig og staar op, naar han kan komme til det. Billedet herover har hans mor sneget sig til at tage, da han var paa Camp for et par uger siden. Det skal han nok blive stolt over at de gamle hiver frem under konfirmationssangen...

Ingen kommentarer: