03 juli 2014

Summer time ...

Efter en streng vinter og et mildt foraar er det blevet sommer paa den amerikanske oestkyst. Sol og varme som vi kender det med temperaturer taet paa 30 og til tider trykkende fugtighed. Juni har vaeret absolut skoen og billederne heruder er ogsaa fra sommerens foerste 30 dage meget apropros.














Weekenderne i juni gaar typisk med en tidlig cykel eller loebetur til daddy, en tur til stranden eller poolen om formiddagen og en tur til Mr. Frosty's isbutik om eftermiddagen.














Der er en lille afsides park af en sidegade meget faa mennesker enten kender eller benytter, saa der tager vi ofte hen og spiser vores is og ser paa baadene i bugten.














Mens jeg har vaeret i Utah har Anja haft travlt med begge boern. Heldigvis har vi faaet lidt hjaelp fra Nicole, vores nye nanny, dog havde vi en meget uheldig episode med Benjamin, der involverede et besoeg paa skadestuen loerdag aften og efterfoelgende flere dages uvished om en stor haevelse i hans ansigsregion. De billeder maa du have tilgode, nu tager vi lige nogle varme og glade minder i denne omgang.














Vores pool er som du sikker husker ved Wilton YMCA, hvor der foruden de 50 meter udendoers banesetup ogsaa er en lille soe med tilhoerende strand og legeplads. Det er et skoent sted for ungerne - konstant bevaagenhed fra livreddere og saa faa mennesker, at det altid er let at finde plads og spotte sine egne ballademagere.














Benjamin goer store fremskridt i svoemmetraeningen og stoerste udfordring med Helena er at holde hende fra at loebe efter sin bror ud hvor hun ikke kan bunde.














Vi skal have meldt Benjamin til organiseret svoemme-undervisning, indtil nu foelger vi blot de raad vi har samlet op fra instruktoerer vi har talt med gennem tiden.














Det er skoent at se boernene hygge sig i vandkanten, saa er de tyve minutter i bilen til at overkomme, naar man har en god eftermiddag sammen.














Denne kommende weekend er det 4th of July, saa der er helligdag i USA. Vi plejer at tage en rolig dag paa stranden, men i aar koerer vi op til Julia og Dave og tilbringer en dag med dem i Shelton. Og saa er vi sikkert tilbage paa stranden eller i Wilton hen over weekenden.

Ingen kommentarer: