30 juni 2014

Ogden Utah

Juni er traditionelt saeson for salsmoeder og presse-aktivitet i sports branchen, fordi modelaar ikke noedvendigvis svarer overens med kalender-aar. Der er en lidt fjollet tendens, der har udviklet sig de seneste fire-fem aar, og det betyder at 2015 produkter kommer i handelen saa tidligt som Juli eller August 2014 istedet for primo 2015. I sidste ende er det jo lige gyldigt idet der er tale om en cyclisk process, men man undrer sig til tider om der er grund til at betegne produkterne med aarstal naar nu det er saa forskudt.


I år havde vi udskiftet Park City ud med Ogden, en by på vej frem i Utah. Ogden har de sidste par år fokuseret på at tiltrække outdoor sportsfirmaer som Salomon, Enve og et par andre mindre firmaer, og der var gjort store anstrengelser for at vi skulle have byens opmærksomhed. 


Borgmesteren, der selv er ivrig cykelenthusiast havde arrangeret politieskorte på landevejen og overalt i lygtepæle og på facader var der pyntet op med flag og plakater med vores brands logo og illustrationer. Det er ikke det mest spændende at se på, så her er istedet et par billeder fra Snow Basin, skisportstedet hvor vores demoflåde af mountainbikes kørte ud fra. 


Ingen kommentarer: