07 juni 2014

Sommeren skudt igang ...

Saa floej Maj forbi og ind i Juni, der allerede er en uge gammel. Lige som vi havde vaennet os til foraar saa er det nu sommer i Norwalk for fuld udblaesning. Der var et par uger sidst midt til sidst i Maj, hvor pollenallergien var ved at tage livet af Daddy og selv boernene kloede i deres oejne. Nu er farverne paa traerne ved at vaere afblomstret og et frodigt, groent skue staar tilbage.

Mors dag var den 11. Maj og Anja var ude og loebe 10 km mors dags loeb. Boernene og jeg gik hjemmefra klokken 08 som loebet startede ved stranden saa vi kunne stille op ved vandet og se Anja loebe forbi.














Anja var overraskende langt fremme i feltet da vi foerst saa hende, for selvom hun har vaeret flittig med loebeskoene har der ikke vaeret meget plads og tid til lange ture eller regelmaessig traening.














Da hun og smaa 400 andre loebere havde paseret gik vi fra havnen ned mod stranden for at staa klar ved maalstregen.














Efter 54 minutter praecis kom Anja ind over stregen lige udenfor den foerste tredjedel. Flot loebet af mor, som Benjamin straks faldt om halsen og gav et stort knus.













Helena var ogsaa ganske begejstret, men det var vest mest forbundet med hun stadig ammer og var ved at vaere sulten.













Resten af dagen brugte vi paa stranden med at grave i sandet, saette drage op og lege paa den nye legeplads, der er kommet i vinterens loeb.














Som du kan se paa billederne var vejret solrigt og lunt, men ikke bade-varme-grader endnu. Det har faktisk vaeret et meget behageligt foraar i vores optik, selvom der er flere af mine kolleger, der har klaget over kulden.














Som dansker er man ikke vant til mere end 15-18 grader om foraaret og dele af sommeren, og det skal nok naa at blive rigtigt varmt og ulideligt lige pludselig.














Der var en let brise denne soendag eftermiddag og Anja havde koebt drage til Benjamin. Det var lidt udfordrende at faa den op og ud i vinden, men med faelles hjaelp fik vi den fine pandabjoern op og flyve.














Hjem til eftermiddag med store smil og traette boern.













Glaedelig Mors' dag 2014.


Ingen kommentarer: