25 maj 2014

Hjemme til Maj ...

Naar man rejser paa ferie droemmer man om at man ikke gaar glip af noget derhjemme, og at vejret er ekseptionelt godt, hvor man kommer frem. Det plejer ikke at gaa helt saadan for sig, men Paasken 2014 ble for os en undtagelse. Da vi rejste fra USA var det stadig koldt, flere dage under 10 graders varme og masser af vind og til tider regn. I Danmark var solen fremme og vi havde shorts paa naesten hver eneste dag.















Da vi efter to skoenne uger kom retur til CT var vejret ved at skifte og der var smaa, groenne knopper paa traer og buske. To uger inde i Maj og vejret er for alvor blevet sommerligt.














Da vi er meget langt bagud med bloggen er her en billedkavalkade over de foerste to uger af Maj med knips fra boernenes leg, der til stadighed bliver mere og mere vovet, isaer for den lille. Hun kan naesten gaa paa disse billeder og goer alt hvad hun kan for at faa fingrene i en vogn, hun kan skubbe afsted foran sig.














Benjamin hjaelper gerne til.














Vi er lige ved at have indhentet vores kronologiske hul. Vi er naesten fremme med denne weekends Memorial Day (mandag) og der er kun et par enkelte ting fra Maj, vi lige skal have med i skrivende stund.
God mandag morgen..! (Vi holder fri :-)

Ingen kommentarer: