25 maj 2014

Dansk Foraar Part IV

Aalborg Zoologiske have er et skoent udflugtsmaal, naar man er paa ferie hos bedsteforaeldrene i Nordjylland. De har mange af de samme dyr som Benjamin kender fra 'vores' Bronx Zoo, of ovenikoebet baade elefanter og en Tyranosarus Rex, som vi normalt kun ser paa film. Tam er den ogsaa, saa man kan godt kloe den lidt paa snuden, hvis man ellers toer.














Benjamin, der ellers er svaert glad for dinoer var ikke meget for at komme alt for taet paa den knurrende fortidsgigant. Jeg har proevet at forklare at de ikke findes i virkeligheden, men han er stadig for lille til at forstaa evolutions-teorien.














Saa er den her fyr lidt mindre skraemmende:













Helena var lidt for lille til at klappe gederne selvom hun var meget begejstret og viste klare tegn paa snart at komme paa foedderne.














Gravitations-princip og Newtons anden lov er derimod noget den lille purk forstaar. Rutsjebanen er et godt sted at eksemplificere at man ikke er noget curlingbarn.














Benjamin var langtfra det eneste barn, der morede sig.














Imens stod Helena og kiggede paa med resten af familien (Connie var ikke lige med her, men sikkert bag kameraet).














Efter en lang dag i Zoo er det tid til en lur mens mor og daddy er i centrum og shoppe. Godt der er plads til to i baby-limoen.














Efter en lille lur er det op og lege igen med storebrors konstruktions-maskiner.


Ingen kommentarer: