12 maj 2014

Dansk Foraar Part II

To skridt frem og eet tilbage. Igaar fik vi endeligt bragt nogle billeder fra vores paaskeferie og idag skruer vi saa tiden endnu laengere tilbage for at illustrere, hvordan vi i foerste omgang kom afsted paa ferie. Lufthavn og flytur er stressende nok i sig selv, naar afrejselufthavnen er i New York omraadet, lig dertil to smaa boern og et 'red-eye' afgang og du har en spraengfarlig cocktail.














Folk paa flyet vil gerne sove, saa de naar destinationen med mindst muligt jet-lag, mens smaa boern gerne vil vaere vaagne og foelge med i hvad der foregaar. Helena er godt paa vej til at vokse ud af det basinet, man kan koble paa flyets delingsvaegge, saa det er svaert at faa hende til at sove.














Svaerere endnu er Benjamin dog, for soevn falder ham ikke naturligt. Han er dog saa tilpas strengt opdraget om man vil, at han lytter hvad man siger og forstaar at der er saerlige omstaendigheder uden for hjemmet. De sidste par gange vi har rejst er det lykkedes at tale fornugtigt med ham om at saette sig til rette i stolen og lukke oejnene. Det tager nogle timer foer det lader sig goere, men man foeler det som om man har scoret et maal i en VM-slutrunde, naar han endeligt overgiver sig til soevnen.














Vores to boern er rigtige globetrottere allerede, og uden at klappe os selv alt for meget paa skulderen, saa er det ofte at fremmede komplimenterer vores boerns opfoersel i luften. Det ER svaert at have smaa stoerrelser med om bord, saa tag en dyb indaanding naeste gang du ser os eller andre stige op paa vingerne.



Ingen kommentarer: