05 oktober 2013

Sidste sommerdage

Vores efteraarsferie i Danmark er startet og med masser af familie til at tage sig af poderne er det tid til at indhente lidt af det forsoemte paa bloggen. De sidste par uger foer vi tog afsted i Torsdags var fyldt med gode aktiviteter paa hvad der maa betegnes som de sidste sommer dage i 2013.













Dagene bliver naturligt kortere og kortere hvilket giver mig sure miner om morgenen allerede. Det er intet problem at vaagne op klokken 6:00 med boernene naar det er lyst udenfor, men straks svaerere at slaa et smil op med mindre selvfoelgelig man har Mortensen generne.


Naar foerst dagen er i gang er der masser af aktivitet. Hvis julen varer laenge varer sommeren endnu laegere under vore himmelstroeg.





Stranden har skiftet ansigt siden slutningen af september. Livredder-taarnene er pakket sammen og sat paa land, og strandstolene kan ikke lejes laengere. For en lille dreng betyder det ikke meget, for tang, sten og sand er der stadig masser af.



Solen har magt og temperaturen kan let runde 25 grader, men vinden er tiltagende og koldere end hidtil, saa lange aermer og ben er at foretraekke.


Det er tid for efteraarsforkoelelse og det er fristende at smide kludene i det dejlige vejr.


Een af de mange glaeder ved den alder og nysgerrighed Benjamin har er at han aldrig er svaer at underholde. Han vil vaere med i alt, hvad der foregaar, hvis altsaa han har lysten. Han er naturligt mere og mere selektiv, men som oftest ganske glad og taknemmelig, naar der er vaerktoej indblandet.


Imellem at vaere Daddys mekaniker bliver brandbilen koert rundt i gaarden og der bliver baade ventet ved stopskiltet og blinket ved hoejresving.













Imens ser mor og Helena paa fra sikker afstand i skyggen.












Ingen kommentarer: