27 oktober 2013

Vild med sport ...

Der er rundt regnet en arbejdsuge tilbage af Oktober, og med vinteren lige om hjoernet er det et godt paakud til at se tilbage paa aarets sidste maaned.
Benjamin og jeg sluttede september af med det sidste af i alt seks loeb i Lightfoot Runners sommer serien. Det foerste var 3 miles eller 5 km, og saa er distancen ellers blevet forlaenget for hver af de 6 loeb. Sidste udfordring var Norwalk Halvmarathon med noejagtig 200 gennemfoerende loebere.

Starten gaar! - Jeg er lige i midten af billedet i hvid t-shirt.


Jeg blev nummer 14 i tiden 1:36:05 hvilket jeg var godt tilfreds med paa en kupperet rute. Hvad vigtigere var, jeg samlede point til seriens samlede regnskab, hvor jeg sluttede som nummer 3 overalt og 1'er i aldersgruppen 30-39. Jeg troede egentligt jeg skulle oeverst paa skamlen overalt, men reglerne siger at man maa traekke det daarligste resultat fra, saa der var to loebere, der retfaerdigvis havde loebet hurtigere end jeg over 5 loeb, men misset et af de 6 arrangementer.
Pokalen for foerste 30-aarige var ogsaa ganske tilfredsstillende foerste aar som 'loeber'.

Benjamin kom med til praemie-overraekkelse.













Landevejene er indhyldet i gule og brune nuancer og traekronerne er saa smaat ved at blive tyndhaarede. Inden vi rejste paa ferie var jeg ude og cykle med et par kolleger i Pennsylvania, hvor efteraarets farver kommer rigtigt til udtryk.














New England og Vermont er kendt for denne aarstid og det er virkeligt smukt paa disse kanter. Godt nok er det vemodigt at taenke paa vinteren er paa vej, men vejret er stadig egnet til korte shorts paa en god dag.

Ingen kommentarer: