14 marts 2013

Weekend i billeder

Det er ubegribeligt som tiden flyver. Vi har jo lige været i DK og pludselig havde vi dump trucks i hele huset til Benjamins 2års fødselsdag.
Vi har fået en del sne i år, ligesom 2011 hvor spunken ventede sig inde i maven. Nu er nr. 2 på vej og storebror Benjamin nyder alt sneen. Han har gravet og gravet indtil der i sidste uge ikke var mere sne at grave i. Nu skriver vi midt Marts og vejret er heldigvis ved at finde ud af at det rent faktisk ér forår.

Solen kiggede frem og vores dreng graver videre, nu blot i jorden; og nogle af alle vores dump trucks er flyttet med udenfor.


Solen varmer dejligt den ene dag. Den næste er kedelig og trist, med masser af regn, men så finder vi da bare det hvide bagende pulver frem i køkkenet. Alt var forårsagtigt og på vej mod varmere tider, indtil metrologerne igen varslede snestorm, ligesom vi kan forstår vinteren er på ekstraomgang på Danske bredddegrader. Benjamin trak huen på og vanterne op og så var der ellers 48 timer med mere af det hvide stads.


To dage senere, sidste søndag, og sneen var igen væk og temperaturen tæt på de 10.
Med sneen væk igen begav den lille familie sig på opdagelse i kvarteret og på stranden. Frisk vind, sol, strand, vand og en stor pind. Mere behøver vi ikke.


Al den friske luft tager hårdt på kræfterne, man kan risikere at blive slået helt ud...

Ingen kommentarer: