27 marts 2013

Malerhjerne ...

Anja har engageret Benjamin i kunstfærdigheder til op over begge ører. Trofaste blog-besøgende har set Benjamin tegne og fortælle flere gange, så disse billeder fra de sidste par dage vil ikke overraske.















Faderen i huset vil også gerne deltage i de rolige aktiviteter, så jeg lærte Benjamin at male på sin hånd og lave aftryk på papiret. Det er selvfølgelig en smart måde at male på, så han udvidede konceptet til tusch, men resultatet udeblev desværre. I sit kreative hjørne tænkte Benjamin at tuschen måske duede bedre på møbler frem for papir, så vi tog lige en rolig snak om hvem Arne Jacobsen var og hvorfor hans stole står i stuen.















Efter sådan en eftermiddag er det godt man kan komme i bad og skylle farverne af kroppen og skvulpe vand på badeværelset. Det er masser af kropslig udfoldelse i den lille fyr, godt det snart er forår så vi kan være udenfor HELE TIDEN.
















Hvis du har fået et lille gækkebrev med posten med små hænder på, så er det ikke fra Benjamin skulle vi hilse og sige... God Påske.

Ingen kommentarer: