24 marts 2013

Lørdaddy

I takt med at Anja bliver mere og mere gravid hænger Benjamin og hans far mere og mere ud sammen. Det varer ikke længe før han bliver storebror og vi gør hvad vi kan på at forberede ham med bøger om det at få en lille ny i familien.
Når vi tager på udflugt kan Benjamin godt forstå hvem der tager afsted; han ytrer gerne "Mama, Daddy, Meme", der er hans udtryk for Mor, Daddy og Benjamin. Vi er begyndt at sætte Baby på i enden, så han forstår at vores familie står foran snarlig udvidelse. Det bilder vi os ihvertfald ind.















Akvariet er vi efterhånden ganske bekendt med, personalet hilser høfligt og hajerne svømmer os i møde når vi kommer ind, så vi prøver at udvide vores weekend-horisont i takt med at vejret slår om i udendørs-indstilling. Igår lørdag tog Benjamin og jeg til "Touch A Truck" i Westport, få kilometer fra hvor vi bor. På en grundskole var lastbiler, busser, jeeps, traktorer og gravemaskiner samlet til en dag fuld af trucker-horn og arbejdshandsker. Vinden var desværre lidt kold, så vi var pakket godt ind, men ellers var det perkect solskin til lejligheden.















Det skulle mod til at sidde alene i de store maskiner, men da først vi fik brudt isen i brandbilen var Benjamin fyr og flamme resten af formiddagen.















Vi fik også en ballon i den ene hånd og en tandbørste i den anden af de rare mennesker, der delte samples ud, også anden gang vi kom forbi efter Benjamin havde sluppet taget i ballonen for at klappe en redningshund.















Vi sluttede vores udflugt i supermarkedet - indkøbsvognen er desværre ikke ligeså spændende at sidde i som en stor, gul skolebus, men det er nu hvad Daddy kan præstere.



Ingen kommentarer: