31 marts 2013

Easter tyvetretten ...

Helligdagskalenderen ser noget anderledes ud herovre i USA end i Danmark. Alle fridage er koncentreret i efteråret omkring jul og Thanksgiving, med et par enkelte undtagelser i 4th of July og Memorial Day. I Danmark er hele foråret jo præget at skulk og gode undskyldninger for at holde fri fra arbejdet. Det er jo nærmest ikke én uge uden en luftfart eller lockout-ferie som det vel hedder disse dage. Som du kan høre er vi ikke spor misundelige... 

Selvom man er 3 uger fra termin kan man godt cykle 15 km...Påsken fejrer de slet ikke i samme omfang herovre desværre. Foråret er lige kommet til vores breddegrader, temperaturen er +10 og solen skinner som du kan se på disse billeder fra vores Påske-weekend, der desværre ender mandag morgen.Vi kan forstå på netradioen at man har skiftet til sommertid i Danmark, men at vejret stadig står på vinter. Det er vi selvfølgeligt kede af at høre, som du kan se her er Benjamin godt tilfreds med at komme ud sans vinterjakke og tunge støvler. 


Det er dejligt ved stranden selv klokken 9 om morgenen. 


Vanter og hue har vis stadig med os, især når man er en nysgerrig lille fyr, der gerne vil grave i sand og smide sten i vandet.


Legepladsen er også blevet mere spændende i takt med Benjamin er vokset. Der er stadig udfordringer, der kræver fuld koncentration og ind imellem en tur på hovedet i sandet, men for en dreng, der netop er fyldt 2 år er han utrolig mobil og fysisk kompetent. Jeg tvivler meget på jeg var istand til at hoppe de længder og kravle de højder Benjamin kaster sig ud i.


Hjemme i haven havde Anja lavet egg-hunt med naboens lille pige. Hun er halv så gammel som Benjamin, så han fik hurtigt fundet de gemte skatte og fyldt sin spand.Sidste år da vi var til Påske hos vores venner Hannah og Jeremy var Benjamin ikke så engageret, men det kan nok være han kom efter det idag.


Det var ikke meget han var for at dele sine erobringer med sin far...... til gengæld var der ingen problemer med at dele med den lille Julia.

Ingen kommentarer: