17 marts 2013

I Won't Cut My Hair!

Det er smaat med voksen-udflugter for Anja og jeg, fritiden gaar op i Benjamin og dagligdagen er travl for vores lille familie. Det er noget vi (jeg) har besluttet mig at lave om paa i fremtiden, da voksentiden holder sammen paa det hele.
Det sker dog ind imellem at der er arrangementer, man SKAL tage ud og opleve. Hvad med en soendag aften i selskab med danske D-A-D paa et legendarisk spillested i hjertet af NYC? Det bliver man noedt til at forfoelge naar man har chancen.














Vi tog Benjamin med til Robin og Tina Dickow mens Anja var i ultimo trimester, denne gang besluttede vi os dog for at 2 timers haard rock til midnat paa en soendag nok ikke ville avle et fredeligt og gemytligt afkom, saa jeg tog en af vores venner (Dave) med paa drengeaften.

Efter to opvarmnings-bands af svingene kvalitet (og med masser af face-tattoos) blev det endeligt de danske drenges tur. Vi var vel 100 mennesker samlet, stoerstedelen danskere, og selvom det var soendag aften blev der rocket til alle klassikerne. Dave og jeg maatte dog forlade koncerten foer ekstranumrene, det var lidt i midnat og vi skulle op til Grand Central og med toget 00:15.

Godt traette ovenpaa 5 timers soevn og paa cyklen til arbejde, men det var rart at maerke man stadig kan gaa ud, baby til trods.















Setlisten fra aftenen ser saaledes ud:
Isn't That Wild?
Point of View
New Age Moving In
Everything Glows
Rim of Hell
Grow or Pay
Ridin' With Sue
Last Time in Neverland
Monster Philosophy
I Want What She's Got
Bad Craziness

Encore: (Som vi gik glip af da vi skulle naa et tog 00:15)
Evil Twin
Sleeping My Day Away

Ingen kommentarer: