25 september 2012

Viva Las GURU Vegas

Efter en god start på September har indlægs-frekvensen fået lidt af et form-dyk. Det er ikke fordi vi ikke vil opdatere bloggen og vi har masser at fortælle, men vi har bare for travlt. Længere er den ikke. De sidste 3-4 uger har jeg arbejdet 60-70 timer om ugen og de få vågne timer jeg har haft tilovers har jeg brugt med Benjamin og sekundært til træning.
Anja har løftet herhjemme og på hendes arbejde, og Benjamin er til stadighed eksemplarisk, der er bare ikke tid til internet og Tusindsmil.

Nu er tonen dog ændret for en stund, min hektiske arbejdsperiode er blevet kronet med en meget succesfuld launch af vores nye forretningsinitiativ, som jeg i al hemmelighed har beskæftiget mig med de sidste 6 måneder. Det tager lidt tid at forklare hvad det præcist går ud på, men den korte af den lange historie er at vi netop er kommet retur fra Las Vegas, hvor vi har løftet sløret for GURU: Et brand, der leverer shoppingsystemer til forhandlere i cykelbranchen. Følgende er billeder fra showet og et par forklarende vendinger:

Systemet består af flere komponenter: Træning af forhandleren, en computerstyret fitting maskine, en række "møbler" til at indrette systemet med hos forhandleren, et advanceret motion capture kamera og sensorer, sadler og styr til at anvende under selve fittingen og endeligt en meget advanceret software der kan fortælle forbrugeren præcis hvilken cykel i verden, der passer præcist til forbrugerens anatomi, fysiologi, cykelstil og behov.

Christopher og jeg ved fitting maskinen,
der er centrum i oplevelsen og snart er i forhandlere overalt i USASystemet er meget enkelt. Forbrugeren kommer ind i forretningen for at købe en cykel. Istedet for at gå rundt blandt en stor samling cykler, der er mere eller mindre lette at overskue bliver forbrugeren mødt af en GURU konsulent, der først taler med personen om dennes behov, ønsker og budget. Derefter bliver personen sat på fitting maskinen, der ved hjælp af to simple mål af forbrugerens krop er istand til at foreslå en position, der ligner den, man ville have under cyklingen. Konsulenten kan nu styre maskinen til at justere positionen indtil forbrugeren føler sig godt tilpas, og konsulenten kan se at positionen er god rent ergonomisk. Derudover kan måling af kraft fra personens ben til pedalerne, balancen mellem højre og venstre ben og den advancerede videoteknik afslører om positionen er ideel. Efter den rigtige indstilling er fundet genererer vores software en liste af alle de cykler i verden, der passer personen ideelt og hvilke komponenter, der skal anvendes for at opnå denne position. Forhandleren behøver derfor ikke gætte sig til hvad der fungerer, forbrugeren er sikker i sit køb og behøver ikke testkøre 8-9 cykler, der ikke er sat rigtigt op. Systemet sikrer en tilfreds kunde, der med tiden kan komme tilbage og få optimeret sin position yderligere, tjekke formfremgang og altid tilgå sine data på vores web-side www.gurucycling.com.

Travlhed i vores stand ved Interbike messen i Las VegasAlt i alt en helt ny teknologisk landvinding, der giver forhandlerne et værktøj til at sælge flere cykler med en effektivitet og sikkerhed, der indtil nu har beroet på den enkelte forhandlers evner og vilje. Aldrig mere skal man gå rundt i flere timer for at finde den rigtige cykel, systemet vælger mellem flere tusinde modeller på markedet, og man kan sortere efter brand, model, farve, vægt, you name it!

Vores nye GURU ambassadør:
4-dobbelte Ironman verdensmester Chrissie Wellington bliver fittet.
GURU brandet har vi overtaget fra den oprindelige GURU virksomhed, der fremstiller custom cykler i Canada. GURU er nu et universelt, uafhængigt brand, der anbefaler alle produkter i industrien ud fra hvad der passer forbrugeren bedst, det er så op til denne at vælge ud fra kriterer som smag, behag og pengepung. Med andre ord, vi har opfundet Google for cykler.

Demonstration under messen.
Det særlige ved vores system er at det for det første er et helt system bestående af alle komponenter forhandleren har brug for, lige fra træning med den mest berømte fitter i industrien (Dan Empfield i billedet herover) til den mest advancerede fitting maskine, der er fulautomatisk og styret af vores software. For det andet anbefaler systemet alle cykler på markedet, det er ikke forprogrameret med nogen præferencer. Det giver forbrugeren magten til at finde det rigtige produkt.
Den sidste detalje er at vi leverer systemet kvit of frit til forhandleren. Hver gang det anvendes er der en lille afgift, der går til os, så systemet virker som en slags automat, vi tjener mere jo oftere systemet anvendes. Og med de funktionaliteter vi har bygget ind i systemet er vi garanteret at det kommer til at ændre den måde cykler bliver solgt på i fremtiden. På messens sidste dag kunne vi melde alt udsolgt, vi er nu gået i tænketank for at finde ud af, hvor mange vi skal fremstille til de næste 6 måneder, hvor systemet bliver leveret til forhandlere i USA. Derefter kommer turen til Europa, det går ikke lang tid før der er en GURU forhandler nær dig!


Ingen kommentarer: