08 september 2012

Monkey see - monkey do ...

Vores soen er naaet en alder hvor han er meget optaget af hvad der foregaar omkring ham. Han er meget opmaerksom og laerer utroligt hurtigt, isaer ting han oplever visuelt. Billederne paa bloggen de kommende dage og uger vil sikkert baere praeg af dette, ligefra Benjamin gaaende gennem stuen i faderens sko til den maade han leger paa.
Cykelryttere, isaer de metroseksuelle/ambitioese af dem, har ry for at babere ben. Det er ikke noget jeg har indfoert i min sportslige dresscode, saa det er med garanti ikke fra mig Benjamin har laert det. Mon ikke han har set sin mor i badet en gang eller to. Han har teknikken rigtigt og bare rolig, der er ikke noget blad i skraberen.



Om det betyder han bliver cykkelrytter hen ad vejen, det maa tiden vise. Det er ikke noget vi vil anspore ham til. Den levestil er vi ikke sikker paa vi vil anbefale nogen. Med den selvstaendighed han allerede udviser bliver det vist heller ikke et vellykket projekt at paadutte ham noget, det er muligt han aber efter i oejeblikket, men han er meget klar over hvad han vil, og hvad han ikke har lyst til. Og naar man er helt uden frygt, saa er der ikke nogen graenser for hvad der skal afproeves. Paa legepladsen kravler han op steder hvor man ikke boer kunne og slet ikke maa, naar man kun er 18 maaneder gammel.



Naar hans foraeldre kommer for at tage ham ned fra hvor han nu er paa vej op, saa ved han godt han kan paavirke de to gamle med et smil. Daddy er nok lidt mere large end Mor, saa laenge det er sikkert og voksenhaender er i naerheden saa skal han vel laere det...



Inden telefonen ringer fra myndighederne - tag det bare helt roligt, der er endestationer for hvad faderen tillader, men det er rart med en frisk dreng der ikke gaar afvejen for at kaste sig ud i noget nyt. Slet ikke hvis det er noget mor og far demonstrerer.

Ingen kommentarer: