02 september 2012

Old Orchard Beach Part II

Som skrevet igaar boede vi i et rigtigt beach house ned til stranden i Ocean Park. Vi boede paa tredje etage, det er de vinduer du kan se oeverst i billedet, den overste raekke kun med loftsrummet over os. Maaske du kan skimte Anja paa plaenen foran huset, der noed vi middagsroen mens Benjamin sov til middag.

 

I selve centrum af Old Orchard beach var der anderledes fart over feltet. Stranden var taet pakket og med gynger og karuseller i baggrunden var der masser af liv og glade dage.


Anderledes roligt var der en kilomet laengere ude af stranden hvor vi boede, og havde man lyst til at tilbringe lidt tid indenfor kunne man gaa paa biblioteket og laane en bog.


Som du nok har bemaerket er Benjamin meget glad for at laese, isaer naar bogen handler om trucks, biler eller dyr. Paa den lokale restaurant var det ogsaa en god ide at have en bog med til at underholde drengen mens mor og far bestilte mad.


Foerste aften fik vi at vide at restauranten, der hed Yellow Fin var lidt fancy, hvilket afholdt os fra at gaa ind, men det var en stor fejl, idet stedet var hyggeligt, god kvalitet af mad og hyggelig, lokal stemning. Efter at have proevet det anden aften bestilte vi straks bord til resten af weekenden.


Naar man spiser aftensmad klokken 18 og naetterne er lyse er det godt legepladsen kun er et sten-smut vaek.


Sidste punkt paa programmet er som altid billeder med mor og far, hvliket ikke altid er lige sjovt, naar der er en lille hund man gerne vil hilse paa. Saa er det svaert at sidde stille ensige kigge paa kameratet.




Ingen kommentarer: