24 april 2012

Vroom-Vroom

Efter at have været ude i det sommerlige vejr lørdag viste oversigten over søndagen byer med regn ind imellem. Det er aldrig sjovt at se den melding for weekenden, men med luften tyk af pollen den seneste uge var Morten til dels glad for at få en ordentlig skylle.
Inden det kom dertil var det dog tørvejr, så vi tog ned til stranden, hvor der hver weekend bliver kørt gocart. Det er virkeligt sjovt at være forældre med den alder Benjamin har lige nu. Han kan efterhånden 5-6 tegn, der gør ham i stand til at kommunikere: "Jeg er sulten", "Jeg er færdig (all done)", "tak", "mere tak (more please", "Jeg vil ned", "hat" og "bad".
Hans første ord er som tidligere ytret "Daddy", mens dyrene har lyde, en brandbil kendetegnes ved "Baaa-Buu" og en almindelig bil siger "Vroom-Vroom". Kan han høre et fly eller helikopter peger han op i luften og prøver også at se om han kan identificerer hvor lyden kommer fra. 
Alle disse former for kommunikation og en hel stribe af afarter bruger Benjamin flittigt, så der er nye historier hver dag og nye ting at beundres over.På gocart banen var der masser at se på og Benjamin var meget begejstret for de små biler og ikke mindst de små mennesker, der sad bag rattet. De kører stærkt, så det er med at holde øje hele vejen rundt på banen. Både for kører og tilskuer. Ved stranden er der også en skatepark, hvor der var mange, der lige som os var tidligt ude for at sikre et par timer i solen før skyerne trak sig sammen til regn. Benjamin var meget interesseret i at komme ind på selve banen, så efter at have løftet ham væk fra hegnet et par gange måtte vi vende snuden hjemad til frokost og regnvejr resten af dagen.

Ingen kommentarer: