21 april 2012

Ugen der gik

April måned er langt fra så indholdsløs, som det ser ud til på bloggen. Vi har ikke det store drive når det kommer til indlæg for tiden, men vi sætter pris på vores tilbagevendende publikum og håber I nyder vores ord og billeder, når der endeligt er nyt.

Benjamins første ord er "Daddy", hvilket naturligvis gør hans far stolt. Anja har øvet det meget med ham og det er en let udtale, og han har nu i nogle uger brugt det konsekvent ved at pege på mig eller som i denne uge at sige det, når man kommer hjem og ser ham første gang efter en lang dag. Det er rart at han sidder på trappen med sin mor og venter på at jeg får cyklet de 35 kilometer hjem fra kontoret.



I løbet af ugen har han været meget ude. Vejret er fremragende for tiden: 16-18 grader og solrigt. Her er Benjamin ved at hjælpe vores landlord Randy med at feje indkørslen efter havearbejde.



Udendørs legetøj har hans mor handlet ind, så der bliver "baaa-buuuu'et" i baggården.



Torsdag var Anja inviteret på klatretur med sit arbejde, så mens Benjamin og jeg hyggede os med en is ved havnen i aftensolen klatrede Anja op først af den ene væg, så af den anden.



Fredag underviser Anja klokken 5:30 AM, altså meget tidligt om morgenen. Benjamin og jeg prøver at sove indtil 6, men det hændet at Benjamin vågner og da det er lyst udenfor kan man kun få ham til at sove videre, hvis han kommer ind til de voksne. Det er måske ikke super pædagogisk at lade ham sove hos os, men det gør hans dag bedre at han får udhvilet for ikke at tale om hans far, der ikke synes det er morsomt at skulle op før den lille viser er på vej nord på igen.



Idag lørdag er vi endeligt samlet og kan nyde vejret og hinandens selskab. Det er en lang uge synes jeg, så vi gør alt for at have så meget kvalitetstid sammen i weekenden. Idag har de voksne været til træning på skift, vi har gået tur til stranden, sovet til middag og leget i parken i eftermiddags. Der er både gynger og karuseller, og så selvfølgelig en rutsjebane, der må synes meget høj og hurtig for en 14 måneder ung dreng. Godt der er voksne at holde i hånden.















Bolde har vi også købt til Benjamins fornøjelse og han er ved at udvikle en fin lille kastearm. Idag var der nogle børn, der spillede softball i parken, så vi havde travlt med at holde ham fra at løbe ind på banen.















Vi er også ved at øve os i baby-kast, skulle det komme på det olympiske program i 2016. Man kan aldrig starte for tidligt har vi læst i "Hvordan du bedst pacer dit barn" - bogen, vi har lånt på biblioteket.















Det varer ikke længe før Benjamin er for omtumlet til at træne længere, så hans far må få tiden til at gå på egne hænder.


Ingen kommentarer: