22 juni 2011

Sommerferie Part IV

Barnedåb
Søndag d. 12 holdt vi barnedåb for familien. Benjamin var klædt på til lejligheden i dåbskjole, der er arvet fra hans fars familie, hvor alle drengene (hele 4 af slagsen) har været iført den. Nu var det så blevet hans tur mens hans onkler blev til faddere i dagens anledning. Godt nok minus Simon, der stadig roder rundt nede i Australien.

Der er ikke så meget at fortælle om begivenheden, for det meste foregik inde i kirken, hvor præsten helst ikke så der blev fotograferet. Vi synes også det er et ritual, der gør sig bedst live og intimt, så du må nøjes med billeder fra før og efter. Her ankommer vi til Oksholm kirke lidt uden for Brovst. En idyllisk og naturskøn ramme badet i strålende solskind.

Benjamin opførte sig fint, ingen gråd eller skrig, han var meget optaget af præsten og hvad der foregik omkring ham, selvom han faldt en smule i søvn under prædeken. Vandet i døbefonden var en anelse chilly, så han spærrede øjnene op i et kort øjeblik, men ellers var han vist bare nysgerrig og opmærksom mens det stod på.

Efter dåben var der havefest i bedsteforældrenes hus. Tak til alle, der var mødt frem for at se os og den lille fyr. Vi er kede af vi ikke kunne invitere alle vi gerne havde villet, vi indbyder til en endnu større fest næste gang.

Ingen kommentarer: