27 juni 2011

Sommer i CT

Det er rigtigt blevet sommer her i Connecticut mens vi har været i Danmark. Temperaturen er hver dag over 25 og på himlen er der kun sol på et tæppe af blåt. Her i huset i Norwalk går dagene med at holde Benjamin beskæftiget. Anja har været lidt sløj efter vores flyrejse, så det har været en lidt hård hjemkomst, især fordi jeg har været på arbejde 10-12 timer om dagen for at forberede salgsmøde.
Benjamin var også været beskæftiget med at opdage sine tæer og fødder. Når han vågner om morgenen er det det første han griber fat i, og han træner ihærdigt på at få sine fødder helt ind i munden sammen med sine små hænder. Det er ret morsomt at høre ham klukke mens han ihærdigt kaster sig udi baby-yoga.

Søndag var vi endeligt sammen efter en hård uge. Vi tog det så afslappet vi kunne og tilbragte en del af dagen nede i haven på tæppet. Benjamin sover mindre og mindre om eftermiddagen, så der er spræl i ham lige til han skal sove klokken 21. Han er mere og mere bevidst om sin krop og vil meget gerne alt andet end at ligge ned. Vi prøver at holde igen og hvis man bare leger med ham mens han er vandret, så er han mere end tilfreds.Denne uge er næsten lige så travl som den foregående for mit vedkommende, men næste weekend er forlænget med 4th of July mandag, så det bliver et dejligt lille afbræk - forhåbentligt med mere af det dejlige sommervejr.

Ingen kommentarer: