19 juni 2011

Sommerferie Part II

Det var meningen vi ville opdatere vores sommerferie-beretning hurtigt efterfoelgende det foerste indlaeg. Det gik desvaerre lidt i vasken saa nu indhenter vi det forsoemte med en uges ferie-forsinkelse.
Flyrejsen til Zurich gik over al forventning, Benjamin var eksemplarisk og meget populaer blandt flyets kvindelige besaetning naar han ikke lige sov.













Vel ankommet i Zurich skulle vi vente hele fire timer paa connection til CPH fordi min rejseagent havde klovnet i det. Saa er det godt man har et taalmodigt barn, der blot skal have lov at foelge med i hvad der foregaar for at vaere glad.













Ved et tilfaelde opdagede vi et fremragende "familie-rum" i lufthavnen, hvor der var indrettet med sofaer, borde og stole, puslepladser og masser af legetoej.













Efter at have skiftet og fodret Benjamin tog han og jeg os et velfortjent hvil for at indhente den seovn vi var blevet snydt for grundet tidszone-skift. Det kan godt vaere det er svaert at bestemme hvilke af Benjamins ydre traek, der stammer fra Anja eller jeg, men det er tydeligt hvem han har sine sove-vaner fra.













Vi var helt alene i familie-centeret, saa det var en fantastisk lay-over, hvis man da kan have en saadan. Bedre en baade loungen og ufriviligt ophold paa hotel, som vi ellers har proevet gennem tiden med at flyve gennem vores gamle hjemland Schweiz.













Familien hoppede paa flyveren til Kastrup 12:30 og endeligt klokken 14 var vi fremme, hvor farmor og farfar ventede paa at se Benjamin for foerste gang. Paa det tidspunkt var Benjamin ogsaa godt traet af transport som det tydeligt ses paa billedet. Selv ikke en storcharmende farmor kunne tvinge et smil frem.

Ingen kommentarer: