07 juni 2011

Benjaclevin

Benjamin og jeg besluttede os for at tegne en fin tegning til hans mor i erkendelse af hendes enorme indsats i løbet af de sidste (og hans første) 14 uger.
Tegningen ville også være hans første, så vi brugte et par minutter på at tænke over hvad der skulle illustreres. Benjamin ville tegne en sommerfugl mens jeg syntes vi skulle tegne omridste af hans hænder.

Vi endte med at gøre begge dele, men Benjamin var ikke helt solgt på ideen om at perifere sine små lapper, så det voldte lidt problemer. Han ville hellere kramme papiret og smage på det, så vi prøvede håndtegningen i et par omgange.

Det resulterede også i nogle meget pink hænder, der heldigvis kunne vaskes nogenlunde rene. Der var godt nok lidt sved på min pande da jeg opdagede hvor meget tusch han havde fået smurt sine små klør fem ind i under tegneriet.

Til sidst lykkedes det og Benjamin fik tegnet noget græs både for oven og for neden på papiret, så hans sommerfugl ikke skulle flyve så langt mellem måltiderne.

Da Anja kom hjem fra fitness fik hun gaven overrakt og hun var naturligvis meget imponeret af Benjamins kreative evner. Jeg var også ret stolt over vi havde tegnet størstedelen af stregerne på papiret, kun gjort ham en smule beskidt og resten af de kunstneriske udfoldelser kan nok vaskes af spisebordet med tiden.

Ingen kommentarer: