19 juni 2011

Sommerferie Part III

Vel ankommet til Danmark kunne vi begynde at nyde ferien. Ferie er saa meget sagt, for at vaere helt aerlig saa foeler man ikke man stresser af, naar der er saa mange forskellige venner og familie, man gerne vil besoege paa det korte ophold. Det er den evigt tilbagevendende situation naar vi gaester Danmark, men vi vil jo gerne se alle og vi er glade for der er saa mange, der gerne vil se os.













Vores respektive foraeldre goer deres ypperste for at vores ophold bliver saa behageligt og roligt som muligt. Der staa senge og mad klar paa begge landsdele, saa vi foeler os meget specielle og forkaelede uanset hvor vi kommer frem. Benjamin var meget naturligt center of attention, saa meget at vi kunne holde "baby-fri", naar han gik paa omgang i familien.













- Nej Benjamin du er ikke tyk, du er bare big boned.

Han blev baade bespist, badet og lagt i seng uden at vi skulle loefte en finger og som man tydeligt ser trives han med alt og alle, der er soede ved ham.













De foerste dage gik hurtigt med at toure familie og forberede Benjamins daab om soendagen, hvor vi havde fornoejelsen af at introducere ham for hans nye relativer og nogle af vores gamle venner.

Ingen kommentarer: