18 oktober 2009

Lopper

Der er ikke det stykke ragelse, der ikke er noget værd for nogen! - Det skulle man ihvertfald tro tager man antallet af second hand stores og loppemarkeder i betragtning her i Basel by. For ikke at nævne hamstringen af objekter hver gang der er storskralds-indsamling.
Vi har besøgt et par loppemarkeder mens vi har boet her, ofte er det meget lidt vi finder af interesse såvel som værdi, men idag var vi inden døre i et af byens forsamlingshuse, hvor der var en lille samling lopper der var værd at bruge tid på.

Anja mødtes med veninderne fra fitness, der solgte ud af deres ejendele. Medens Anja sludrede tog jeg et kig omkring de andre borde selvom jeg ikke er den af os der er mest begejstret for kræmmeri.

De mest interessante ting var gamle Märklin modeltog, lommeure og så dette bordfodboldspil komplet i træ, der må være et af de første på markedet.

Til pigerne var der masser af gamle kjoler, sko og hatte og så denne her gyngehest, der skulle koste 1000 kr. Det var lige før vi kom hjem med den, men også kun lige ved og næsten.

Vi kom dog hjem med lidt, Anja købte en Dior parably og jeg et sæt perlemors manchetknapper og et komplet spil bil-kort fra 60'erne. Og nej, der blev ikke handlet om prisen, det har jeg simpelthen ikke temperament til.
Tålmodighed skal der dog til, pigerne sad bravt ved deres bod fra 10 til 16, men hvor meget de fik solgt står vist hen i det uvisse. Mellem os her på bloggen, så tror Jeg faktisk de kom hjem med mere end de tog afsted med.

Ingen kommentarer: