09 oktober 2008

Man in the mirror

Der var engang hvor jeg syntes shopping var sjovt. Det var på en eller anden måde et trademark at jeg gad shoppe og var interesseret i designelementer som form, farve og struktur. Hvad enten det var tøj, møbler eller brugsgenstande, så kunne jeg fastholde begejstringen i endog flere timer.
Om det er alderen der trykker, eller den klassiske historie om tandlægens børn, der har huller i tænderne ved jeg ikke, men jeg ooorker ikke butikker i store doser længere. Selvom design og shopping ikke er direkte forbundet så synes jeg alligevel at det at tage stilling i fritiden er uinteressant og trættende.

I Basel åbner butikkerne klokken 10 og lukker 18.30. Torsdag holder de dog åbent til 20.00 og hver weekenden er der lang lørdag til kl. 17.
I aftes var der liiige et par ting Anja havde fundet i den lokale herre-ekvipering som jeg skulle i, så jeg måtte ligge krop til både benklæder, striks og skjorter. Heldigvis for mig er Anja meget tålmodig og god til at finde tøj jeg bliver glad for. Posen var fuld da vi kom hjem en time senere, så denne gang var det absolut turen værd.

Ingen kommentarer: