20 oktober 2008

Huntington State Park

Life is good in New England - vejret er fantastisk, skovene staar flot i efteraarets farver og der er masser af udfordrende mountainbiking. Jeg har endeligt faaet et par billeder at vise, ikke fra min iPhone, men fra en kollegas. Baade loerdag og soendag var vi i Huntington State Park og teste cykler.














Temperaturen her en times tid nord for NYC er 16-17 grader og solen skinner fra en skyfri himmel nu paa syvende dag i streg.
Teraennet er virkeligt udfordrende men ogsaa enormt underholdende. Skovbunden er daekket af nedfaldne blade der i mange tilfaelde daekker smaa vandloeb og sten. Flere steder skal man forcere stensaetninger og enkelte stejle passager, der ind imellem kraever at man maa ud af pedalerne.













Vi har haft forskellige cykler med paa turene fra forskellige fabrikanter og en del prototype-udstyr der skal testes i marken.
Ud over et par gode rides gaar tiden med arbejde, transport (alt foregaar i bil herovre) og en smule shopping i det lokale Mall. Det er moerkt klokken 18.15, saa det bliver ikke til megen cykling i loebet af ugen desvaerre.

Ingen kommentarer: