26 oktober 2008

21190 meter (anja)

For knap en måned siden tog jeg den raske beslutning at prøve kræfter med en halvmarathon. Vi har talt om at gennemfoere et stoerre projekt naeste aar, saa en god lang loebetur ville vaere en oplagt maade at vurdere potentialet udfra. Desvaerre blev jeg mandag ramt af en slem forkølelse/influenza, hvilket gjorde jeg måtte blive i sengen, med feber og snue i 4 dage. Skidt når jeg nu bare skulle være klar til 21,19 km lørdag.Start var kl. 10.15 for os der skulle afprøve vores løberfærdigheder på den halve distance. 614 tilmeldte ialt, heraf 151 kvinder.
Starten gik og jeg tænkte: puuhh det går ikke det her... det var en haardt at komme i gang naar energien ikke er i top og depoterne halvtomme. Jeg havde allieret mig med lommeletter i stor stil, og de blev flittigt brugt undervejs.

Efter 10 km følte jeg egentlig det gik ret godt, jeg fik bedre luft. Det varede dog kun 5-6 km og den sidste del af turen gik ikke helt saa hurtigt som foerste halvdel. Foerste runde loeb jeg paa 50 minutter, men paa 2. runde var hele 12 minutter langsommere end på de første 10km.
I mål kom jeg efter 1 time 56 min, hvilket jeg er ok tilfreds med -taget min tilstand i betragtning. Der er da rum for forbedring til naeste gang.

1 kommentar:

jannik sagde ...

du sgu sej ingen andre ting at sige bare flot

jannik