16 april 2008

Team Mil Sonrisas

En god ven af bloggen Andreas foreslog tidligere at vi kunne kalde vores ”hold” for Team Mil Sonrisas, som paa skole-spansk vist oversaettes til noget i retning af Team Tusindsmil. Vi synes navnet var saa godt, at vi fra nu af tilmelder os loeb under det praedikat. Indtil da bliver vi noedt til at traene en smule, saerligt set i lyset af at vi om tre uger tager til Toscana med Mortens gamle cykelklub AACR.















Soendag var vi ude og rulle med Juan og Miguel, der begge taler spansk, saa navnet Mil Sonrisas var lige i oejet. Det blev til 75 km og 875 hoejdemeter, ikke noget daarligt resultat efter loerdagens loeb og efter Anjas 3 ugers pause fra cyklen grundet en betaendt skulder.
Vejret var fint, halvskyet og 15 grader, saa vi var godt tilfredse. Anja tog rigeligt med toej paa, men vejret er ogsaa meget uforudsigeligt i oejeblikket. Miguel var i den anden ende af skalaen med korte bukser, men det er mest af princip.















Turene vi cykler gaar somregel ind i Frankrig (Alsace) og rundt i de naerliggende bakker. Der er mange cyklister paa vejene og vi fik ogsaa foelgeskab en gang imellem. Som i Danmark er alle gode til at hilse paa hinanden og med et faatal af biler saadan en soendag formiddag foeler man sig som ”ejer” af de smaa Franske landeveje.

2 kommentarer:

Kanonkuglen sagde ...

Hej Morten... super navn til et Team.
Nu mangler I bare at få lavet jer et Team Outfit i kan flashe:-)!

Anonym sagde ...

Venga Venga Team Mil Sonrisas.::!!!!!!!
som en anden Goodefroot vil ha' råbt efter Indurain
fra Følgebilen...
jeg forventer mig store sager fra Basel's Coole'ste Hold(navn)

Rock'n'Roll på Singletracken fra A'et af Valby
& Go vind fremover i Powercuppen ;o)