22 april 2008

Get EightyAid!

Selv det mest velsmurte maskineri kan taale en smule tuning. Det gaelder ferrari motorer, schweiziske urvaerk og saagar ogsaa mountainbike forgafler. Man kan enten selv kaste sig ud i en opgradering eller fin-tuning, eller man kan lade de professionelle komme til.
For Cannondale's vedkommende hedder disse eksperter EightyAid. 88+ er en lille Tysk virksomhed, der har specialiseret sig i at forhandle, reparere og ikke mindst tune Lefty forgafler. Navnet kommer fra de 88 naalelejer, der soerger for Lefty'ens silkebloede vandring til forskel for traditionelle forgafler, der lader simple bushings tage sig af de til tider voldsomme kraefter en forgaffel udsaettes for. Tuningen omhandler fuldstaendig adskillelse af gaflen, rensning og smoering af alle indvendige dele, udskiftning af alle forseglinger, shims og O-ringe og ikke mindst et olieskift. Proceduren goeres udfra angivelse af rytter-vaegt, koerestil og foretrukkent terraen. Gaflens karakteristik og respons maales af speciaelt udviklet software og det skaber i helhed en komplet og individuel loesning.
Og hvad kommer der saa ud paa den anden side: Et styks race-tuned Carbon SL 110 Lefty med team-decals, der med ledningsbinder og ID-kort vejer ind paa 1220 gram.
Sweeeeet!

















Alle der oensker deres Lefty (eller Fatty) Cannondale forgaffel tunet kan sende deres gaffel direkte til EightyAid eller indlevere gaflen hos en Cannondale forhandler. Alle services, priser og udvalg af tilbehoer kan ses paa 88+ hjemmesiden.

Ingen kommentarer: