27 april 2008

Sommer, shopping & ny cykel

Vi har ventet og ventet og ventet, og i går lørdag skinnede solen så endeligt igennem. En hel uges regn og byer var glemt og borte. Temperaturen nåede 20 grader inden klokken slog 12 og selvom vi egentlig skulle ud og cykle inden frokost blev vi afsporet og havnede i stedet i ikke blot byens fyldte gader, men også det tættest befolkede butikker. Vi tror det kaldes kompromis, og det går ud på noget i retning af at Morten følger med i H&M og Anja følger med på landevejen. En mixed cocktail af 50% lyst, 50% selskabelighed, shaken, not stirred. Og som de kloge siger - det er altid rart når det er overstået.
Heldigvis fik vi da lidt med hjem, Anja fik to styks sweaters og en top og der var også råd til et par shorts til Morten.
Lørdagens anden store nyhed ud over vejret var ny cykel til Anja. Turen til og fra restauranten er de sidste to uger foregået på cykel hver eneste dag, og når man skal tilbageligge 30 km på dagsbasis ud over at arbejde fuld tid, så skal grejerne være i orden.
Cinellien fra 2001 er blevet udskiftet med en 700c trekking-cykel hvilket betyder udvendige gear, skivebremser, letvægtskomponenter og ikke mindst et stel i cool, poleret aluminium. Meget naturligt står der C-dale på skrårøret, det kan vi næsten ikke komme uden om.
Efter den hårde omgang shopping tog vi et par timer ved Rhinen i solen som opladning til en lille eftermiddagstur på landevejen. Vi kom trætte hjem klokken 20.15, men så følte vi også vi kunne tillade os sofaens bløde puder efter en indholdsrig dag.

Ingen kommentarer: