04 marts 2017

Sneplovsfest

Der er ikke meget sne at se til i Flandern; den nordostlige del vi bor i. Der er faktisk skisports-steder i Belgien, men de er sydpå i umiddelbar nærhed af Frankrig. I vores region er sne et syn, der forekommer et par gange hver vinter, men i saa små mængder og ofte efterfulgt af positive varmegrader, at det hurtigt bliver vådt og sjappet.















Benjamin's fødselsdagstemaer har strukket sig over noget med fisk, trucks, Octonauts, politi og nu sneplov, paa trods af den manglende krystaller udenfor.















Boerne har fri allerede 12:30 om fredagen, saa vi syntes det passede fint at holde fest tidligt fredag eftermiddag, og Morten tog en halv fridag fra arbejdet for at kunne være hjemme klokken 14:00.















I USA havde vi besøg af vennerne fra vejen og et par venner fra mors og fars omgangskreds, der i alt udgjorde 6-8 born med dertilhorende voksne. Vi havde ikke saa meget plads, især i Februar, hvor det ikke er let at være udenfor. Et aar havde vi ovenikøbet snestorm dagen forinden, saa enkelte gæster havde svært ved at komme frem.















I Belgien har vi mere plads og Anja skruede derfor op for ambitionerne og deltagerantallet. 16 born fra skolen plus søskende og forældre blev det til, saa vi varmede op i udestuen og lavede aktivitetsrum i de tilstødende lokaler.















Dekoration og mad var som altid Anja, der stod for, inklusiv goodiebags. Huset var ogsaa dekoreret med flag og balloner. Vi mangler lige billedet af huset, der ogsaa er blevet gjort pænt rent udenfor, men vi har da et af børnene efter succesfuld fest.














Ingen kommentarer: