28 februar 2017

Benjamin 6 år

Der er visse begivenheder, man altid vender tilbage til og husker aar for aar. Meget naturligt er fødslen af ens afkom een af disse begivenheder.Således er det nu seks både lange og korte år siden vores lille dreng blev født paa Norwalk hospital 19. Februar.Seks aar senere, og 2017 er startet stort set identisk med 2016 - med en tur paa skadestuen og en lille haandfuld sting i hovedbunden.I 2016 var det en sofa-gavl, der indløste billet til skadestuen, i 2017 var det en bænk i gymnastiksalen.

Ser vi tilbage paa de sidste 12 måneder er der sket en del udviklinger med Benjamin. Tydeligst er hans temperament, naar det går ham imod eller der er en stor konflikt. kombineret med træthed kan han blive voldsomt arrig og har revet en enkelt af faderens strik-bluser i stykker. Der skal selvfølgelig noget til, men lunten er blevet kortere i de sidste 2-3 måneder og eksplosionerne markant voldsommere.Paa den anden side er Benjamin blevet omend bedre til at fokusere og fordybe sig end tidligere. Lige nu er det historien om Titanic, der fylder meget og han er yderst videbegærlig og koncenteret, naar man læser historier.

Julegaven fra kusine Mollie var en dinosuaur, der skulle udgravesUdover det historiske forlis tæller favoriterne stadig dinosaurer, trucks og dyr generelt.Hans far har endeligt faet købt en ordentlig cykel med pedaler og den nåede lige at ankomme til jul, men er allerede lige det mindste til Benjamin. Det afholder ham dog ikke fra at cykle saa hurtigt som muligt paa den.Vi har ogsaa tabt tænder i 2017, hele to faktisk med den foerste fortand i undermunden ude d. 21. Januar:Ud over at vaere en stoerre, lille dreng er han en virkelig omsorgsfuld storebror. Godt nok er han ved at laere, hvordan man manipulerer med sin soester, men det er nok meget naturligt. Han er jo een af de stoerste i skolen lidt endnu. Det aendrer sig snaart, naar han efter sommerferien starter i Primary med de store boern.Tillykke med foedselsdagen Benjamin, det bliver spaendede at se hvad de naeste 12 maaneder byder paa. Gerne lidt mindre tid paa skadestuen please...

Ingen kommentarer: