15 juli 2015

To for to

Vi viser jo klart mest fra vores dagligdag og oplevelser med børnene, og hvad der engang var en blog om Anja og Morten er blevet til en digital familie-kronike.
Der sker dog stadig lidt udenfor familie-tiden, bland andet deltager jeg stadig i en del motionsløb og triathlons gennem året. Til August var det meningen jeg skulle lave halv-ironman i Pennsylvania, men grundet rejse til Thailand med jobbet er det blevet aflyst. For at kompensere og iøvrigt blot have lidt at se frem til har jeg i den forgangne uge deltaget i to korte triathlons - såkaldte sprints.En sprint distance triathlon kan variere en smule, men det er i princippet en halv af en halv af en halv Ironman. I korrekt brøkdels-terminologi en ottendedel af den fulde distance: 800 m svømning, 20 km cycling og 5 km lob.Normalt er saa kort en distance ikke noget jeg gider stå tidligt op for eller køre lang vej for at deltage i, men naar planerne ændrer sig ma man følge med og justere derefter. Første lob i onsdags var oppe ved Quassy forlystelsespark, hvor vi har deltaget mange gange og anden gang var her i Norwalk ved vores strand, med cykelrute lige udenfor døren.
Anja og børnene havde tegnet fint på vejen, og som man kan se på billedet havde jeg tid til at råbe hej under cyklingen. Starten gar typisk tidligt om morgenen så billedet ovenfor er taget lidt i syv i varmt morgenlys.To placeringer på skamlen blev det til, første lob en samlet 19. plads og vinder af min alderskategori, i søndags blev jeg så samlet 8'er men måtte nøjes med sølv i min aldersgruppe. Lyspunktet var den overalt næsthurtigste cykeltid ud af de knap 400 deltagere.

Ingen kommentarer: