04 juli 2015

Sommerferie 2015 Part I

Naar skolen slutter starter sommerferien og resten af Juni har budt pa dejligt sommervejr, ikke for varmt og ikke for fugtigt. Faktisk har Juni 2015 vist været køligere end normal, hvilket er rart naar det sagtens kan blive op mod 30 grader i en varm Juni. Luftfugtigheden er højere end i Danmark til sammenligning, men ved vandet er det heldigvist oftest svalt med lidt vind og køligere luft fra Long Island Sound.Billederne i dette indlæg er alle fra starten af vores sommerferie, dvs. de sidste to-tre uger af Juni. Børnene har været hjemme for det meste, Benjamin har været et par gange i Create og Helena har fortsat hos Lucille. Benjamin's camp i aar starter første uge af Juli, saa han har haft to uger med mor og Helena hjemme i det gode vejr.

Benjamin hojt oppe paa klatrestativet, Helena paa rutchebanenQuinn, datter af vores gode venner Julia og Dave skal starte paa svømme-camp med Benjamin og vi var til fødselsdag hos dem i Juni. Quinn og Benjamin er meget glade for hinanden og der bliver krammet og holdt i hånden hele tiden.Helena er blevet rigtigt glad for at cykle og kan nu for første gang cykle 'rigtigt' pa den lille træ-scooter, som Benjamin fik, da han var halvandet. Den har ellers kun været til indendoersbrug, men da Benjamin stadig cykler paa sin bla cykel har vi taget den mere skrøbelige træ-version udenfor. Helena forsøger i store træk ALT hvad hun ser sin storebror udføre, saa naar han triller rundt i indkørslen i høj fart blev hun også opsat paa at mestre balancen.

Det tog hende lidt tid at vende sig til at sidde paa sadlen
og scoote frem for bare at "gaa" med cyklen.
Det gør selvsagt faderen stolt at se begge børn cykle rundt og det er et godt udtryk for den periode Helena er i lige nu. Benjamin har altid været aktiv og ikke haft mange betaenkeligheder eller tilbageholdenhed, men har altid skullet forsøge sig paa egen hand og tempo og ikke haft nogen at få ideer fra eller replikere. Helena er anderledes - hun observerer Benjamin gore noget, og går saa igang med at udføre samme kunst uden nogen som helst form for tilbageholdenhed. Det er det mest naturlige i verden for hende at gøre efter hvad storebror gør, saa det giver til tider forældrene et lettere hjertestop, naar hun pludselig befinder sig højt oppe for Benjamin er jo ikke ligefrem svag udi klatre-evner.Denne katalyseren af aktiviteter har stået paa nogle måneder nu, og gyngerne er et godt eksempel. Benjamin har gynget i 'baby-gyngerne' indtil nu, og selvom Helena aldrig har været meget for at gynge er hun blevet glad for det de sidste seks måneder cirka. Nu er Benjamin saa startet med at sidde paa en 'voksen'-gynge, saa det skal Helena selvfølgelig ogsaa. Det viser sig hun faktisk er ret god til det, saa pludselig har vi to born, der sidder paa den almindelige gynger og Helena har sprunget et skridt over, fordi hun som to-årig goer det samme som hendes fire-årige bror.

Hvad storebror goer, det kan jeg ogsaa...Daddy tager saa mange tidlige eftermiddage fra arbejde han kan og vi proever at få nogle gode weekender sammen alle sammen. Der er stadig træning og nogle enkelte triathlons eller motionsløb paa kalenderen, men ikke så mange som sidste år.
Ingen kommentarer: