11 juli 2015

Ocean Park Maine

For tre aar siden tog vi til Maine paa en forlaenget weekend i forbindelse med triathlon for Morten og en god anledgning til at komme lidt vaek. Det tilhørende indlaeg fra 2012 kan findes HER.















Sidste aar havde vi ikke nogen 'rigtig' sommerferie bortset fra vores tur til Danmark i August og manglen paa en tur i varmen savnede vi, da vi de sidste par aar har vaeret afsted til Bahamas, Hawaii og St. Lucia i den raekkefoelge.
Morten tog derfor en hurtig beslutning og fandt et hul i den ellers fulde kalender hos Nautilus by the Sea; det badehotel vi var paa tilbage i 2012. Hotellet har skiftet ejer og faaet en forfriskende facelift er booket fuldt fra Maj til September, men der var heldigvis lige et par dage til os i Juni.















Turen til Maine er paa 400 km fra Norwalk og gaar over Boston, saa det kan snildt tage fem timer trafik inklusiv. For at goere turen saa smertefri som muligt koerte vi til Boston og overnattede soendag. Det passede fint med vi kunne inkludere et besoeg i Boston akvarium, der dog var lidt af en skuffelse.















Efter en nat paa Holiday Inn for Daddys opsparede point koerte vi de tilbageaerende 100 km til Maine.

Midten af Juni har vaeret noget svingende i forhold til badevejr, og med rejsen 400 km nord paa havde vi godt regnet med at det maaske ikke ville blive helt den samme oplevelse som i August, hvor baade luften og vandet er blevet varmet op efter en lang sommer. 
Mandag da vi ankom var da ogsaa hvad man bedst kan berskrive som dansk sommer: 20-22 grader, frisk vind og sol vekslende med lidt skyer. 


Heldigvis kan man godt lege ved stranden i 'dansk vejr':

Vi havde tjekket tidsvandstabellen og vores besoeg passede perfekt med lavvande om formiddagen og heojvande om eftermiddagen. Med andre ord perfekte forhold til formiddags-aktive boern og en middagslur.

Der er kun een restaurant i Ocean Park, men det goer ikke noget naar man kun skal vaere der i fire dage. 

Tirsdag blev vi saa ramt af regn i stride stroemme om formiddagen, saa vi koerte op til Freeport og shoppede, smagte den beroemte Main hummer og gik en tur i regnen. Om eftermiddagen klarede vejret op, saa vi kunne gaa paa stranden og se boelgerne skylle ind. 














Onsdag og torsdag blev det saa endeligt sommerferie-vejr med 25-28 grader, sol og svag vind. Vandet var stadig koldt, saa det var kun Benjamin og Morten, der var rigtigt "i", men med solen bragende ned fra skyfri himmel kan man sagtens lege en hel formiddag uden at blive kold selvom man graver store huller i sandet med nye venner.














Det var dejligt endeligt at vaeret afsted igen som familie og turen gik alt i alt rigtigt godt baade med sengetid, paa restaurant og endda med koereturen paa vej hjem torsdag aften.















Familiefotos blev der selvsagt ogsaa taget en del af med større og mindre held:















Oven paa den success har ve bestilt rejse til Cancun i Mexico til November lige inden thanksgiving og med vores rejse til Danmark i August og hen over jul og nytaar saa bliver det et godt aar med masser af familie-tid og sol og varme.

Ingen kommentarer: